tirsdag 1. desember 2009

To uker igjen

Bloggen har nå vårt her en stund, men har av åpenbare grunner ikke kunnet skrive noe her enda. Nå hadde jeg (heldigvis) min siste arbeidsdag som dørselger på fredag, så nå er planen bare å loke rundt her hjemme, og kanskje pakke litt før jeg begynner min reise om to uker. Har ikke planlagt så altfor mye enda, men de fleste flybillettene er bestilt og en laaang bussreise i Afrika er kjøpt og betalt. I Asia tar jeg det litt som det kommer, har bare sånn noegenlunde sett for meg hvilke land jeg skal innom. Eller har jeg gått til annskaffelse av en del ting til reisen;  har bestilt kamera og iPod, fått lånt meg sekk, lakenpose og myggnetting, har en del saker og ting fra før, kjøper noe i Oslo rett før jeg reiser og resten kjøper jeg underveis.

Bloggen min heter jo anderstravel og "anders" betyr jo anderledes på tysk, og det regner jeg med at det blir, hadde vært litt bortkastet tid hvis ikke! Neida, regner med at det blir en helt fantastisk reise med mange gode minner for resten av livet. De nesten seks månedene jeg er borte kommer nok uansett til å veie opp for de nesten fire månedene som dørselger (ikke at det skal så mye til)... Gleder meg noe helt sinnsykt, tror ikke at det helt har gått opp for meg at det bare er to uker til jeg drar og at jeg blir borte et halvt år. Sprøtt! 

Dette er begynnelsen av reisa: Den 15. desember begynner en nesten to dagers lang reise ned til Adelaide, Australia. Resten av familien reiser ned den 17. så jeg får to dager alene der nede før de kommer. Vi skal bo hos noen venner av oss fra tiden i Malaysia, og feire jul sammen med de. Videre skal vi feire nyttår i Sydney og snorkle, bade og kose oss i Cairns ved Great Barrier Reef. Kameraet som er bestilt fungerer også under vann, så håper på noen bra bilder derfra;-)

Den 6. jannuar drar jeg opp til Singapore og begynner dermed reisa i Asia, men det eneste jeg vet helt sikkert her er at jeg MÅ være i Bangkok 12. mars for da går flyet til Nairobi, Kenya...

Meir info kjem seinare

2 kommentarer:

  1. Ønsker deg kjempe masse lykke til og husk på å ikke ta imot godteri fra fremmede :O

    SvarSlett
  2. SHIIIIIIIT! YOU ARE CRAZY11 Men du er ganske kul også altså! ;) Nice å reise så mye! God reise!!! Pass på deg selv og Gud velsigne deg masse!!
    Kommer du på besøk eller? =P hehe

    Hilsen Heidi og Anne Marte ;)

    SvarSlett