onsdag 16. desember 2009

Foerste stopp

Da er jeg endelig fremme i Australia... Tok bare 33 timer med mye sitting, litt gaaing og enda mer venting foer jeg endelig kom fram til Adelaide. Har ikke sovet mange timene paa flyet, men har faat sett en film og noe Office samt hoert paa mye musikk... Tekninsk sett saa begynte min lange reise allerede onsdag i forrige uke da jeg besoekte familie i Son, foer turen bar videre til Oslo frem til jeg da dro paa tirsdag. Men det er foerst naa jeg er ute av landet. Og det er foerst naa det demrer for meg hva jeg faktsik gjoer... Blir veldig spesielt aa vaere borte i nesten et halvt aar merker jeg.

Her er klokken 10 paa morgenen saa det er en stund til jeg faar lagt meg. Dessverre regner det saa faar ikke vaert saa mye ute heller... Men varmt er det da, 21 varme grader saa det skal ikke staa paa det ;-) Ble hentet av mor i huset og har faatt meg noe aa spise. Senere paa dagen tok vi en lang kjoeretur paa landsbygda, for et landskap de har her. Familien jeg bor hos har en hund og en katt saa jeg koser masse med de, pluss de har koalaer i hagen! Sproett, saa jeg har faatt sett min foerste ville koala.

Var drit troett paa kvelden saa la meg rundt 21.30 lokal tid, og sov til litt over 8. Saa begynner aa komme inn i normal rytme her.

2 kommentarer:

  1. Nais! D e alltid heilt fantastisk å komme frem etter ein lang flytur! E ber mykje for turen din!
    Gla i du :) og husk: e e me i kofferten din, du vet d bare ikke enda ;)

    SvarSlett
  2. Så moro at du reiser, Anders! Seks måneder kommer til å gå FORT!

    Ha det gøy, og god jul!

    Hilsen Kine Revheim :)

    SvarSlett