tirsdag 19. oktober 2010

Anders og Øystine

På lørdagen kjøpte jeg en høne for å ha som kjeledyr for å holde meg med selskap. Grunnen til at jeg kjøpte meg en høne er fordi naboens høne alltid kommer over til oss med hennes fire nydelige kyllinger for å spise i gresset vårt. Jeg fikk derfor lyst på min egen høne som etter hvert kan få kyllinger og hvis hun virkelig er verpesyk også nok egg til en god søndagsfrokost. Men det spørs hvor villig jeg er til å spise Øystine sine ufødte kyllinger. (Det stemmer, jeg har kalt opp høna mi etter min teampartner Øystein) Det føltes nemlig litt rart å spise stekt egg til kveldsmat den dagen.

4 kommentarer:

 1. Vi snakker høne! Jeg er skikkelig misunnelig. Synnøve har egentlig nekta meg å kjøpe to fine, grønne kanarifugler i bur, men nå tror jeg det er håp for at hun ombestemmer seg.
  Vi liker navnet, og håper du har det bra!

  SvarSlett
 2. Take OFF! :D håper virkleig jeg får besøkt dere en dag eller to, Du må bare sett i gang å skrive ofte på bloggen for jeg er sugen på nytt fra uganda:D fremdeles grønn av sjalusi...

  SvarSlett
 3. Fantastisk, Anders!
  Det va høna si det. Eg syns det va ein god idè å skaffe seg litt selskap. He du tænkt å dressere ho?

  SvarSlett
 4. Så du har en fungerende blogg, ja. Måtte bare til Oslo og besøke Audhild for å finne det ut jeg. Jaja, godt jeg har mine kontakter. ;) Kjekt å se at du trives og at du er i godt selskap. Vi sees på infield! :)

  SvarSlett